Reklam

Çanakkale Filmi Figüran Ve Oyuncularini Ariyor

Çanakkale Filmi Figüran Ve Oyuncularini Ariyor
03 Ağustos 2012 - 13:47

Genel yönetmenliğini Serdar Akar’ın üstlendiği ,yönetmenliğini Sadullah Şentürk’ün yaptığı ,tamamına yakını Çanakkale’de çekilecek olan gerçek bir savaş filmi ‘’ÇANAKKALE’’ .Kültür Bakanlığı ve Genel Kurmay Başkanlığı’nın desteği ile TT film ve FONO film yapımcılığında çekilecek olan filmde isimleri resmen açıklanmasa da pek çok ünlü oyuncu yer almakta.

Çekimlerine Ağustos ayı başında başlanması beklenen film pek çok rekora imza atacak gibi gözükmekte.1000’e yakın figüran ve oyuncunun görev alacağı setin hazırlıkları yoğun ve titiz bir çalışma ile devam ediyor.Gerçek savaş sahneleri ile göz dolduracak filmin figüran ve yardımcı oyuncuları Çanakkale Studyograf Cast Ajans’ı tarafından sağlanmakta.Başvurular her gün 13:00-20:00 saatleri arasındaBarduck Cafe’dedevam ediyor. Figüran ve yardım oyunculuk için kayıt olanların, Çanakkale’den setin kurulduğu Ezine Dalyan’a ulaşımları, beslenme ve temel ihtiyaçları  kast ajans tarafından karşılanmakta.

Kast ajansından alınan bilgiye gore, Çan ilçesi ve köylerinde bulunan pomak ve macır olan gençlerin sarı saç ve renkli gözlü olmaları, filmde anzac askeri rolü oynaması için gerekli olan en önemli özelliklerin biri. Bu sebeple yaz tatillerini  değerledirmek isteyen ve yıllar sonra bile hatırlayabilecekleri bir anıya imza atmak isteyen Çanlı gençlerin 10 Ağustosta çekimine başlanacak olan ‘’Çanakkale’’ filmine başvurmaları için. İletişim numaraları: 0 532 589 10 85  0 532 589 64 50

YORUMLAR

  • 0 Yorum