Reklam

İmam Hatip Ortaokul Kayıtları Devam Ediyor

İmam Hatip Ortaokul Kayıtları Devam Ediyor
09 Ağustos 2012 - 10:02
            Çan İmam Hatip Ortaokuluna23 Temmuz 2012 tarihinde başlayan öğrenci kayıtlarının devam ettiğini belirten Okul Müdürü Şaban DUR, 4. sınıftan 5. sınıfa geçen öğrencilerimizin kayıt için nüfus cüzdanlarını yanlarına alarak velileri ile birlikte okulumuza gelmeleri yeterlidir. İmam Hatip Ortaokulunu bitiren öğrenciler ise SBS sonuçları ve tercihleri doğrultusun da istedikleri Fen, Anadolu ve Meslek Liselerine gidebilmektedirler.  

 “ÜNİVERSİTE YOLU TAMAMEN AÇIK”

Anadolu İmam Hatip Lisesi Hakkında da bilgi veren okul müdürü Anadolu İmam Hatip Lisesi kısmına 8. sınıfı bitiren öğrencilerin kayıtları SBS puan sonuçlarına göre, İmam Hatip Lisesi kısmına ise sınav sonuçlarına bakılmaksızın yapıldığını belirten Okul Müdürü şu açıklamalarda bulundu:

“İmam-Hatip Liselerinde kuruluş amacına uygun olarak hem din bilimleri hem de fen bilimleri ağırlıklı eğitim verilmektedir, SBS sonuçlarına göre okul tercihlerinin devam ettiği şu günlerde öğrencilerimizin okulumuzu tercih etmeleri bizler adına memnuniyet vericidir. Örnek verecek olursak 462 puan alan bir öğrenci tek bir tercih yaparak okulumuzu tercih etmiştir. öğrenciler için üniversiteye girişte katsayı adaletsizliğinin de kalkmış olmasıyla birlikte artık öğrencilerimizin diğer adaylarla eşit şartlarda yarışacak olması okulumuza olan talebi arttıracaktır' dedi

Yetkililer okulun FATİH Projesi kapsamında pilot okul olarak belirlendiğini, bu yıl sınıfların tamamında “AKILLI TAHTAYLA” eğitim verileceğini ifade etti.”

ÇAN İMAM HATİP ORTOKULU

ÇAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Karşıyaka Mahallesi 23 Eylül Sokak, No:7

ÇAN

Tel:  4161572 Faks: 4164717




YORUMLAR

  • 0 Yorum