Reklam

Tedaş Ne İş Yapıyor

Tedaş Ne İş Yapıyor
07 Ağustos 2012 - 15:52

Geçtiğimiz aylarda Çan Belediyesi Düğün Salonu'nun yanında bulunan kavşakta meydana gelen kazanın izleri, resimden anlaşıldığı üzere hala düzeltilmedi. Fatura tahsilâtına gelince belirlediği sürenin dışında ek süre tanımayan,  anında elektrik kesimi için işlem gerçekleştiren Tedaş, Kaza sonrasında meydana gelen hasarlar için hiçbir işlem uygulamadı.  Elektrik direği hala yamuk her an yıkılcak gibi duruyor ve aydınlatma babında bir lamba bile takılı değil.

 

Tedaş yetkililerine direğin neden değiştirilmediğini sorduğumuzda adeta fıkra gibi bir cevap alıyoruz. Neymiş efendim: “direğe vuran vatandaş hastanede yattığından dolayı tahsilatı yapamıyorlarmış, direği vuran vatandaştan tahsil ettikten sonra değiştireceklermiş.”

Ayrıca Şehit Engin Eker İlköğretim Okulu ile 80. Yıl Yüzme Havuzu arasındaki yol zifiri karanlık. Vatandaşların ve Belediye yetkililerinin defalarca söylemelerine rağmen bu yol neden aydınlatılmıyor?

Bir de UEDAŞ'ın elektrik sayaçlarını yazan görevliler sanki işlerini yapmıyorlar da bize hayır hasenat işi yapıyorlarmış gibi sabah saatlerinde apartman dairelerinin önüne geldiklerinde kapının açılması için bekçiden yardım istemek veya kapının açılmasını beklemek yerine tüm apartman zillerini çalarak keyfi bir şekilde apartman kapısını açılmasını sağlıyorlar.

Umarız UEDAŞ yetkilileri bu eksik ve yanlış uygulamaları giderirler.



YORUMLAR

  • 0 Yorum