Reklam

REKTÖR SEDAT MURAT, VİDEO KONFERANS SİSTEMİYLE HASTANE ÇALIŞANLARINA SESLENDİ

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Koronavirüs salgını nedeniyle yoğun mesai harcayan ÇOMÜ Hastanesi sağlık çalışanlarıyla interaktif video konferans sistemi aracılığıyla bir araya geldi.

REKTÖR SEDAT MURAT, VİDEO KONFERANS SİSTEMİYLE HASTANE ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
07 Nisan 2020 - 13:09

Tüm sağlık çalışanları adına Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Arzu Mirici ile canlı bağlantı kuran Rektör Prof. Dr. Sedat Murat “Sağlık personelimizin zarar görmesini asla istemiyoruz, en güzel şekilde görevlerini yaparak bu badireyi başarılı bir şekilde atlatmalarını arzu ediyoruz. Sizlerin mutluluğu, inancı ve morali bizim için çok önemlidir, bu konuda bizden ne arzu ederseniz biz her zaman sizin yanınızdayız. Bu zorlu sürecin sonunda mutlu günlerimiz olacaktır. Hepinize başarılar diliyorum” diyerek hastanede çalışan personele desteğini dile getirdi.

İnteraktif video konferans sistemi etkinliğine ÇOMÜ Hastanesi yönetimi, doktorlar, sağlık ve destek personelleri katılırken hastane yönetimi, bu zorlu süreçte yapılan bu etkinlikten çok memnun olduklarını ve Çanakkale halkı için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek “Bizler buradayız Çanakkale. Rahat olun ve evde kalın” dedi.

Öte yandan Sağlık Bakanlığınca 20.03.2020 tarihinden itibaren Pandemi Hastanesi olmasına karar verilen ÇOMÜ Hastanesinde çalışan personele yoğun iş temposu arasında her gün yiyecek ve içecek ikramında bulunuluyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum