Reklam

“Öğrenen Lider Öğretmen Semineri”

“Öğrenen Lider Öğretmen Semineri”
27 Şubat 2013 - 11:02

Eğitimin ve gelişimin önündeki engellerin kaldırılması için başarılı toplumların mimarları olan öğretmenlerimize yönelik “Öğrenmenin sınırı yok” ilkesiyle sürdürülen “Öğrenen Lider Öğretmen” semineri bu kez de 75.Yıl Murat Köse İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirildi.

Eğitmenler Murat Karabıyık, Özden Öçal ve Ümit Altındağ tarafından verilen seminere katılan öğretmenler izleyerek, yaparak,öğrenerek İletişim Becerileri, Sınıf Yönetimi ve Ölçme-Değerlendirme konularında bilgi aldılar.

Yüz yüze eğitim alan öğretmenler e-posta yolu ile ‘Kullanıcı Adı' ve ‘Şifre' bilgilerini alarak büyük öğretmen platformuna dahil olma imkânından da yararlanacaklar.

75.Yıl Murat Köse İlköğretim Okulu Müdürü Kadir Özgül “Bu eğitimi almakla kendimizi ayrıcalıklı hissediyoruz. Okulumuzda pazartesi gününden itibaren farklı bir Sınıf yönetimi ve Okul İklimi bekliyoruz” diyerek, Öğretmen Akademisi Vakfı'na, eğitmenler Murat Karabıyık, Özden Öçal ve Ümit Altındağ ile tüm katılımcılara teşekkür etti.

Çan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan da yapılan seminer çalışmasını yerinde izledi ve eğitmenlere ve seminere katılan öğretmenlere teşekkürlerini iletti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum