Reklam

Çanspor'dan Gol Yağmuru

Çanspor'dan Gol Yağmuru
24 Şubat 2013 - 17:16

H. İbrahim Bodur Stadyumu'nda saat 14.00'da Çanspor ile Lapsekispor arasında oynanan maçı Çanspor attığı 7 gol ile farklı kazandı.

Verdi haftası nedeniyle “ TÜRKİYE BİLGİ , SEVGİ VE VERGİ İLE KALKINIYOR.VERGİLERİMİZ İLE BÜYÜYORUZ.” Pankartıyla sahaya çıkan Çanspor maça Ergin, Mustafa, Oğuz, Onur, Emrah, Frank, Zafer, Hüseyin Kaya, Cristian, Hüseyin Aydoğdu ve Volkan Özkan onibiri ile başlarken Lapsekispor ise kalede Sezgin, Zorluhan, İsmail, Emrah, Sadettin, Sercan, Sebahattin, Atakan, Umut, Cahit ve İzzet onbiriyle başladı.

Maçın başından itibaren lider çanspor sonuncu sırada bulunan Lapsekispor'a karşı üstün oynarken, ilk gol 26. dakikasında Zafer'in ayağından geldi ve Çanspor 1-0 öne geçti. Golden 4 dakika sonra Hüseyin Aydoğdu'nun ceza sahası içerisine gönderdiği topa İsmail elle müdahale edince hakem Ubeyd Gevşemezoğlu penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını gole çeviren Zafer 30. dakikada kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetmiş oldu. İlk yarı Çanspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarının hemen başlarında 47. dakikada Volkan Özkan'ın ceza sahasında şık çalımlarının ardından gerçekleştirdiği düzgün vuruşla Çanspor'u 3-0 öne geçirdi. 58. dakikada Cristian'ın sağ kanattan verdiği pasa ceza yayı üzerinde sert bir vuruş yapan Hüseyin Kaya Çanspor'u 4-0 öne geçirdi. Dakika 82'de kornerden gelen topa Emrah ile birlikte yükselen Zafer düzgün bir kafa vuruşu ile hat-trick yaparak Çanspor'u 5-0 öne geçirdi. Çanspor'un 6. golü ise Volkan Özkan'ın ceza sahasının sağ tarafından gerçekleştirdiği güzel vuruş ile geldi. Çanspor'un son golünü ise Zafer Oğuz Kaya'nın ortasına yaptığı güzel bir vuruş ile kendisinin 4. Çanspor'un ise 7. golünü atarak skoru belirledi. Rahat bir maç oynayan Çanspor'da Antrenör İbrahim Küçük Çanspor'un alt yapısından gelen Anlı ve Ozan'ı da ouna sokarak altyapıdan gelen genç futbolculara şans verdi.

Çanspor Lapsekispor engelini de 7-0 gibi farklı bir skor ile aşarak Süper Amatör Lig'de maç eksiğine rağmen Liderliğini koruyarak şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerlemeye deva ediyor. Biz de Çan Medya Grubu olarak Çanspor'u tebrik ediyoruz. Çanspor Lapsekispor maçının özetini ve maç sonra ropörtajları www.canhabertv.comadresinden izleyebilirsiniz.


YORUMLAR

  • 0 Yorum