Reklam

İl Genel Meclis Başkanı Ali Rıza Tekin Çan’da

İl Genel Meclis Başkanı Ali Rıza Tekin Çan’da
04 Şubat 2013 - 12:36

İlk olarak Çan Kaymakamı Yakup Tat’ı makamında ziyaret eden İl Genel Meclis Başkanı Ali Rıza Tekin, “Bilindiği üzere göreve seçildiğim günden itibaren ilçe ziyaretlerimizi belirli sürelerde yapıyoruz. Amacımız ilçelerimizde İl Özel İdaremizce yapılan ve yapılacak olan çalışmaları yerinde planlama ve incelemektir. Bu kapsamda yerinde yapılan istişareler ve çalışmalar daha verimli oluyor. Hem İl Genel Meclis Üyelerimiz ile hem de ilçedeki yöneticilerimiz ile bu tür görüşmelerimiz çalışmalarımızın verimliliği açısından son derece önemlidir ve bu ziyaretlerimiz devam edecektir. Bugün ilk olarak Sayın Kaymakamız Yakup Tat’ı makamından ziyaret ettik. Biraz gecikmeli de olsa sayın kaymakamımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, hem de çeşitli konularda görüşmeler yaptık” dedi.

Kaymakam Yakup Tat da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çan ilçesi hakkında kısa bir bilgi verdi.

Ziyaret sonrasında İl Genel Meclis Başkanı Ali Rıza Tekin, Kaymakam Yakup Tat’a günün anısına Nusrat Mayın Gemisi’nin maketini hediye etti.

Ziyaretten sonra İl Genel Meclis Başkanı Ali Rıza Tekin ve beraberindeki heyet, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’yu makamında ziyaret etti.

Burada İl Genel Meclis Başkanı Ali Rıza Tekin, “Ziyaretlerimiz kapsamında belediye başkanımıza da nezaket ziyaretinde bulunduk. Hem de ortağı olduğumuz ve İl Genel Meclisimize sunulan Biga, Çan, Yenice ve Çevresi Katı Atık Yönetim Birliğimizce kurulması planlanan Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi Projesi ile ilgili görüşmelerimizi yaptık. Bu projenin hayata geçmesi için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Abdurrahman Kuzu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretten sonra İl Genel Meclis Başkanı Ali Rıza Tekin ve beraberindeki heyet, Kaleseramik Fabrikaları’nı ziyaret etti.

İlk olarak Kale Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Gula’yı ziyaret eden İl Genel Meclis Başkanı Ali Rıza Tekin ziyaretin anısına Yönetim Kurulu Üyesi Gula’ya Nusrat Mayın Gemisinin maketini hediye etti.

Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Gula tarafından da heyete seramik tablo hediye edildi.

Ziyaret sonrası heyet, Kaleseramik AR-GE Merkezini ziyaret etti. AR-GE Merkezi Müdürü Erdal Demirci tarafından heyete çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Heyet, daha sonra Sinterflex Bölümünü ziyaret etti. Ziyarette Sinterflex Müdürü İlkay Çimentepe tarafından üretilen ürünler hakkın bilgi verildi.

Ziyaretlerin ardından İl Genel Meclis Başkanı Ali Rıza Tekin Çan Orman İşletme Müdürü İhsan Tunç’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretin ardından İl Genel Meclis Başkanı Ali Rıza Tekin Çan ilçesinden ayrıldı. Ziyarete Çan İl Genel Meclis Üyeleri Üsrev Damar ve Şerafettin Bal da eşlik etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum