Reklam

Çanspor 4 Köşe

Çanspor 4 Köşe
06 Şubat 2013 - 18:02

Çanspor Ertelenen Maçta Geliboluspor’u 4-1 gibi Net Bir Skorla Yendi.

Daha önce Süper Amatör Lige verilen aranın ardından iki hafta önce oynanması gereken Çanspor-Geliboluspor maçı Çan H. İbrahim Stadyumu’nda zeminin futbol oynamaya müsait olmadığından dolayı 6 Şubat Çarşamba gününe ertelenmişti.

Bugün Saat 13.00’da Çan H. İbrahim Bodur Stadyumu’nda karşı karşıya gelen Süper Amatör Ligi’nin iki güçlü ekibinin mücadelesinde gülen taraf Çanspor Oldu.

Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi Çanspor oldu. Üst üste yaşanan karşılıklı atalar sonrasında, Çanspor kazandığı korner atışını daha önceden çalışılmış bir organizasyon sonucunda Oktay’ın arka direkte yaptığı kafa vuruşu sonucunda 1-0 öne geçti. 32. dakikada Geliboluspor’un hızlı çıktığı atakta Çanspor yarı sahasında Mustafa ve Ersoy’un girdiği ikili mücadelede Hakem Zafer Koçbay Mustafa’nın yaptığı hareket sonrasında tereddütsüz kırmızı kartını çıkardı ve Çanspor kalan dakikalarda mücadeleye 10 kişi devam etti. İlk yarının son dakikalarında Hüseyin Aydoğdu’nun soğukkanlı hareketleri ile girdiği ceza sahası içinde düzgün bir vuruş yaparak farkı 2’ye çıkardı. İlk yarı Çanspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya golle başlayan taraf yine ev sahibi takım Çanspor oldu. Çanspor’un Santraforu Zafer, Geliboluspor ceza sahasında çıkan karambolde topa düzgün bir vuruş yaparak Çanspor’u 3-0 öne geçiren golü attı. 3. golden sonra oyunun kontrolünü tamamen ele geçiren Çanspor’un 4. golünü ise Hüseyin Aydoğdu ilk yarıda attığı golün bir benzerini attı. Geliboluspor’un tek golü ise 90. dakikada Timuçin’in kafa vuruşu ile geldi. 6 aydır sahalardan uzak kalan Yunus bu maçta 81. dakikada girdiği oyundan 90. dakikada kırmızı kart yiyerek atıldı. Maçı 9 kişi tamamlayan Çanspor, zirvedeki en önemli rakiplerinden biri olan Geliboluspor’u 4-1 gibi net bir skorla yenmeyi başardı.

Çanspor

Ergün, Burhan, Oktay, Onur, Mustafa, Frank, Zafer, Emre, Cris, Hüseyin, Volkan

Geliboluspor

İsmail, Murat, Erdi, Yaver, Muharrem, Murat, Uğur, Ersoy, Timuçin, Arif, Çağlar

Değişiklikler

Çanspor: Emre-Oğuz, Cris-Selman, Volkan-Yunus

Geliboluspor: Murat-Deniz, Uğur-Kemal, Murat Ş.-Alper

Sarı Kartlar:

Çanspor-Oğuz-Frank-Oktay,

Geliboluspor- Timuçin-Deniz

Kırmızı Karlar: Mustafa dk 32 – Yunus dk. 90


YORUMLAR

  • 0 Yorum