Reklam

Kızılay’a Çifte Kan Bağışı

Kızılay’a Çifte Kan Bağışı
13 Şubat 2013 - 10:39

Türk Kızılayı Olağan Genel Kurul Toplantısında seçilerek göreve başlayan Yönetim Kurulu Çan Kaymakamı Yakup TAT ile Çan Belediye Başkanı Abdurrahman KUZU’yu makamında ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında yeni seçilen Türk Kızılayı Çan Şube Başkanı Mehmet SÖNMEZ tarafından Çan Kaymakamı Yakup TAT ile Çan Belediye Başkanı Abbdurrhman KUZU’ya Kızılay rozeti taktı.

            Ayrıca Türk Kızılay’ının “Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır” Sloganı ile ülke genelinde devam eden Kan Bağışı Kampanyası kapsamında Türk Kızılay’ı Çan Şube Başkanlığı tarafından Çan Linyit İşletmesi Müdürlüğünde düzenlenen kampanyada İşletme Personeli tarafından  37 Ünite, Çan Belediyesi Menderes Parkında düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasında 39 ünite olmak üzere toplam 76 Ünite kan bağışında bulunuldu.

            Türk Kızılay’ı Çan Şube Başkanı  Mehmet SÖNMEZ    İki Kampanyada; Türk Kızılay’ı Çanakkale Kan Bağış İstasyonundan bir Doktor ile birlikte üç hemşirenin görev yaptığını  belirtti.

            Türk Kızılay’ı Çan Şube Başkanı Mehmet SÖNMEZ “Kan Bağışında bulunan bağışçılarımız ile Kan Bağışı Kampanyalarına katkısı olan herkese teşekkür ettiğini belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum