Reklam

Teknik Destek Proje Döngüsü Eğitimi Yapıldı

Teknik Destek Proje Döngüsü Eğitimi Yapıldı
24 Ocak 2013 - 11:28

Eğitimlerini Proje Uzmanı Nergiz Uzun’un verdiği Proje Döngü Yönetimi Eğitimine sivil toplum kuruluşları, proje gruplarında çalışanlar ve kamu kuruluşlarının proje bölümlerinde çalışanlardan oluşan 35 kişilik katılım sağlandı.

Eğitimlerin açılışına,İl Dernekler Müdürü Resul Karakurt ile Çanakkale ASKF Başkanı Dr. Firüz Erdil katıldı. Açılışta konuşma yapan Karakurt, STK ve Kamu Kuruluşlarının proje yazma kapasitelerini artırmak üzere yapılan bu eğitimle, ulusal düzeyde proje yazma da 72. sırada olan Çanakkale’nin daha üst sıralara yükseleceğini belirtmiştir.

Eğitime katılan 35 katılımcı onlarca yeni proje üreterek, yapılan çalışmanın ne kadar yerinde olduğunu kanıtladılar.

Projeye, Çanakkale Valiliği, İl Dernekler Müdürlüğü, Pomak Hora Derneği, Çanakkale Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Görme Engelliler Derneği, Tüm Engelliler Spor Kulübü, TRAC Çanakkale, İnsanca Yaşam Derneği, Çanakkale Anneler Derneği, AFAD İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Çanakkale Kent Konseyi, Orman Su İşleri 3.Bölge Müdürlüğü, Huban Kadınlar Kalesi Derneği, Yeni Bir Kıvılcım Spor Derneği, Melis Gençlik Kulübü yetkilileri katıldı.

Proje Uzmanı Nergiz Uzun “Eğitimimize gösterilen yakın ilgiye teşekkür ediyorum. Arkadaşların atölye çalışmalarındaki projelerini çok yerinde buldum. Çalışmanın sonunda beş grubumuzun tasarladığı projelerin çeşitli fon kuruluşlarına sunulacak düzeye geleceğine inanıyorum. Güney Marmara Kalkınma Ajansının vermiş olduğu desteğin gerekliliğini bu eğitimde gördük. Eğitimimiz başladıktan sonra gelen başvurulara cevap veremedik. Umarım GMKA yeni bir programla bu başvuruları destekler.”dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum