Reklam

Çayır Sokak’ın Kanalizasyon Sorunu Çözüldü

Çayır Sokak’ın Kanalizasyon Sorunu Çözüldü
16 Kasım 2012 - 18:11

Sık sık kanalizasyon tıkanması nedeniyle sorun yaşayan vatandaşlar, artık bu sorunun çözüme kavuşturulacak olmasından dolayı Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’ya teşekkür ettiler.

Çanakkale Caddesi’nde kanalizasyon hattının üzerinde yer alan 20 yıllık kavak ağacı, köklerinin kanalizasyon hattının derinliklerine inmesi ve oldukça kalınlaşması nedeniyle sürekli hattın tıkanmasına neden oluyordu. Sonbaharın gelmesiyle ağaçların yapraklarını da dökmesi yeni bir sorun daha oluşturdu ve kanalizasyon yeniden tıkandı,  sokağı sular bastı.

Vatandaşlar “ Yıllarca önce bu ağacı kanalizasyon hattının üzerine kim dikti, ya da ağaç önceden burada bulunuyordu ise de bu hattı neden buradan geçirdiler anlamak mümkün değil. Bizler bu yüzden çok sıkıntı çekiyoruz. Sokağımızı, evlerimizi sürekli pis sular basıyor, artık Belediyeden sorunumuza çare bulmalarını bekliyoruz” diyerek, Çan Belediyesi’ne şikayette bulunmuşlardı.

Çan Belediyesi vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda, kavak ağacını kesme ve burada yer alan kanalizasyon hattını yenileme kararı alarak çalışmalara başladı. Kavak ağacı ortadan kaldırıldı, kanalizasyon hattında ise çalışmalar halen devam ediyor. En kısa sürede Çayır Sokak’a giden bu kanalizasyon hattının yenileme çalışmalarının tamamlanacağını belirten Belediye yetkilileri, bu ağacı ortadan kaldırmak zorunda kaldıklarını ancak bundan sonra vatandaşların sokağını ve evlerini kanalizasyon sularının basmayacağını ifade ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum