Reklam

CHP Çan İlçe Örgütünden Basın Açıklaması

CHP Çan İlçe Örgütünden Basın Açıklaması
15 Kasım 2012 - 13:55

Biz muhalefet partisiyiz. 2009 yılında halkımız bize muhalefet etme görevi vermiştir.Yanlışları ortaya çıkarmak ta, iktidara halk adına hesap  sormak ta bizim görevimizdir.

Halk adına soruyoruz; Garajın üzerinde elinizde bir aşevi varken ikinci bir aşevini niye yaptınız?Neden kapısına kilit vurdunuz…İnsanlar o var olan aşevinin büyüklüğünü görmesinler diye mi? Sormazlar mı size o yaptığınız yeni aşevinin altından kaç tane işyeri kazandırdınız bu halka…

Sorsanız ne olacak! ‘Çan Belediyesinin borcunu sordunuz da cevap alabildiniz mi, diyenler olabilir.2009’da belediyeyi borç içinde devraldığını her konuşmasında beyan eden Belediye Başkanına  tekrar soruyoruz;ne kadar borçla devraldınız?Çan Belediyesinin şimdi ne kadar borcu vardır?Yoksa Çan Belediyesini borç batağına düşürdünüz de açıklayamıyor musunuz….

 Bir hastanemiz var ya evlere şenlik…bu nasıl hizmet, anlamak mümkün değil…Neden bu Çan halkı hastalarını sürekli şehir dışına götürmek durumunda…Çan Devlet Hastanesi hastaları sevk etmek için mi kuruldu… Sormazlar mı size hastanemizin sevk ve idaresinde AKP yöneticilerinin müdahalesi ve birebir etkisi nedir? Yeni atanan hastane müdürümüz kimdir, eşinin AKP  yönetimiyle ilgisi var mıdır, yeni atanan baş hemşire kimdir, eşinin AKP yönetimiyle ilgisi var mıdır, bu atamalarda AKP yönetiminin payı nedir?  

Böylesine bir siyasi yapılanmanın olduğu, siyasilerin koltuk kapmaca oynadığı bir hastanede, nasıl bir hizmet beklenebilir?

Bizler inançları ve inandıkları dava uğruna canını verebilen bir soydan geliyoruz. Davamız ilk önce Çan Belediyesini almak sonra iktidar olmaktır.Hiçbir güç, bizleri bu kutsal davamızdan vazgeçiremez.Bu uğurda yol alırken dışarıdan olabileceği gibi içerden de bazı olumsuz etkenler olacaktır.Bizler onları da ezip geçeceğiz.

Bu memleket çok güçlü iktidarlar gördü...

Unutmayın ki bu memleket, hepsinin sonunu  da gördü… 

Saygılarımızla…

C.H.P. ÇAN İLÇE ÖRGÜTÜ


YORUMLAR

  • 0 Yorum