Reklam

Çan’da Gündem: Kaymakam Tat…

Çan’da Gündem: Kaymakam Tat…
18 Kasım 2012 - 17:19

Çan’a tayini duyulur duyulmaz merak konusu olan Sayın Tat hakkında bilgi alabilmek için eski görev yeri arandı birçok kişi tarafından. Kendisi ile ilgili lehte veya aleyhte malumat içeren gazeteler, kaynağı duyumlara dayanan söylentiler düştü sohbet masalarına, siyasi kulislere…

Sivil Toplum Temsilcilerinin, bir kısım kanaat önderi sayılan zevatın oluştuğu ortamda yeni Kaymakam Tat ile ilgili bilgiler enine boyuna konuşuldu, tartışıldı. Gazete haberlerine konu olan bilgilerin haksızlık yapmama, ön yargı oluşturmama adına yok sayılması kanaati ortaya kondu. Kaymakam Tat, göreve başlayınca nasıl olsa tanışılacaktı.

Yeni Çan Kaymakamı Tat kısa süre içerisinde alışılmışın dışında çalışkan, toplum ile ilişkilerinde ölçülü saygılı bir kişilik sergiledi.

Önce ayağının tozu ile Hükümet Konağı’nın çatı sorununu çözdü.

Özellikle engelli ve yaşlı vatandaşlar için hayati öneme haiz asansör yaptırma hazırlığına girişti Hükümet Konağı’na.

Örneğin unutulan gazilerimizi hatırladı, Tat. Gazilerimize madalya ve kıyafet çalışmasına başladı.

Kendisini ziyaret eden iktidar ve muhalefet partilerine ayrım yapmadan iade-i ziyarette bulunması güzel bir jest oldu.

Çan'ımızın en büyük problemi olan hava kirliliğine çözüm aradığı bilgileri bizlere ulaşıyor.

Buraya kadar her şey olumlu.

Ancak Kaymakam Tat’ın Cumhuriyet Bayramı’na geç gelmesi, 10 Kasım’a 09.06’da teşrif etmesi, çelenklerin koşarak konması, sirenlerin 09.08’de çalınması ise kamuoyunda ilk ama haklı tepkilere neden oldu.

Ayrıca; sessiz, sakin ve huzur beldesi olan ilçemizde Kaymakam’ın koruma nezaretinde gezmesi ise manidar bakışlar ile izleniyor. Bu arada Kaymakamlık Lojmanı için yeni yer ve ödenek talebinin olumsuz sonuçlanması üzerine her Kaymakamın tamirat, tadilat ve teşrifatını yeniden yaptırdığı hali hazırda ki lojman için tamirat kararı aldırdığı bilgileri bizlere kadar ulaştı…

Gazete Çan kamuoyu adına görevini yapıyor. Ön yargısız uyarıyor, bilgilendiriyor.

Sayın Kaymakam, Kamuoyu tarafından dikkat ve özen ile izleniyorsunuz. Dikkatinize sunuyoruz.

Çünkü sessiz, sakin ve huzurlu bir kent olan Çan’da Fincancı Katırları ürkerlerse, çıkaracakları ses nerelerden duyulur, bilinmez.

Bizden hatırlatması…

YORUMLAR

  • 0 Yorum