Reklam

Önder’den Siyasi Gaf

Önder’den Siyasi Gaf
09 Kasım 2012 - 17:41

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü’nün Çanakkale ve Kepez Belediyeleri hakkındaki açıklamalarına cevaben düzenlediği basın toplantısında büyük bir gafa imza attı. Öncü’nün iddialarını yanıtlayan Önder, 2014’te yapılacak yerel seçimlerde kazanacakları ilçelerin isimlerini sayarken, yanındaki partilinin Çan ilçesinin adını hatırlatması üzerine istemsiz olarak; “Çan’da iddiamız yok” dedi.

“GÖBEKTEN ATMANIN ANLAMI YOK”

Açıklamalarının son kısmında sözü 2014’te gerçekleştirilecek yerel seçimlere getiren Önder, CHP’nin birçok Ak Partili Belediyeyi alacakları iddiasında bulunan Önder, Çan dışındaki Ak Partili belediyelerin isimlerini tek tek sayarak, bu belediyeleri CHP’ye kazandıracaklarını ifade etti. Bu sırada yanında bulunan bir partilinin Çan Belediyesi’nin adının söylenmediğini hatırlatması üzerine Önder, büyük bir gafa imza attı.

Önder, o sırada partiliye dönerek; “Çan’da iddiamız yok” dedi. Daha sonra gazetecilerin Çan’a yönelik sarf ettiği sözleri değerlendiren Önder; “Göbekten atmanın anlamı yok” ifadelerini kullandı.

            Önder’in bu siyasi gafına CHP Çan İlçe Örgütü’nün nasıl bir cevap vereceği tüm kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum