Reklam

Kıyasıya Mücadele Devam Ediyor

Kıyasıya Mücadele Devam Ediyor
19 Kasım 2012 - 10:01

18 takımın 4 grupta mücadele ettiği turnuvada maçlar kıran kırana geçiyor. Bu hafta sonu oynanan mücadelede Maden 2 ile Lojistik 2’nin mücadelesi kıran kırana geçerken, Maden 2 bölümü maçı 8-2 üstünlük ile tamamladı. Maçın hakemliğini Zafer Seçilir-Hasan Eser Kayhan ikilisi yaparken, Lojistik 2 ve Maden 2 sınıfı öğrencilerinin mücadeleleri görülmeye değerdi. Maçta iki sarı kart çıkarken Maden 2’nin gollerini Sefa Güzeldal, Mustafa Işık ve Mehmet Salih’ten geldi.

Turnuva ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Okul Takımı Başkanı Harun Doğan; “ Okulumuzda ülkemizin çeşitli bölgelerinden gelen öğrencilerimizi bu tür etkinlikler ile kaynaştırıyoruz. Okulda ya da sosyal hayatında birbirini tanımayan öğrenciler burada tanışıp arkadaş, dost oluyor.

Ayrıca turnuva boyunca bireysel başarı sağlayan arkadaşlarımızı okul takımımıza davet edeceğiz. Bu yıl okul takımında çok iddialıyız. Onun için iyi bir kadro ile turnuva sonrasında hazırlıklarımıza başlayacağız. Bizlere turnuvada katkılarını esirgemeyen Okul Müdürüz Özcan Özen’e Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Erdem Gündoğdu’ya, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yakup Kılıçarslan’a ve okul sekreteri Turgay Özkan’a teşekkür ediyoruz. Ayrıca 3. hafta sonunda, Lojistik 1, Mekatronik 1-A(İ.Ö.), Elektronik 1(İ.Ö.) ve Lojistik 1-A(İ.Ö.) bir üst tura çıkmaya hak kazanan sınıflar şu anda. Turnuvanın 3. haftasında girdiği pozisyonda sol el bileği kırılan okul takımı oyuncumuz ve Lojistik 1. sınıf öğrencisi Hakan Kaygusuz’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”  dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum