Reklam

Karakoca Köyü Sulama Birliği Toplantısı Yapıldı

Karakoca Köyü Sulama Birliği Toplantısı Yapıldı
23 Ocak 2013 - 15:25

Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Harun Arslan, Çan İlçe Tarım Müdürü Hakan Kahveci. Çan Çıraklık Eğitim Müdürü Cevat İzdeş, Çanakkale D.S.İ Mühendisi Ayhan Gündoğdu ve görevlileri, Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İlhan Ulus, Akçapınar Sulama Birliği Başkanı Kazım Gülişen. Çan Ziraat Odası Başkanı Üsrev Damar ve Karakoca Köyü Sulama Birlik Üyeleri katıldılar.

Toplantı Başkan Harun Arslan’ın konuşması ile başladı. Arslan “Hepiniz hoş geldiniz. Hepiniz Karakoca Köyü Sulama Birliği’nin yerindesiniz. Burası sizin yeriniz. Ben öncelikle bize güvenip bizlere bu görevi layık görüp bizi seçtiğiniz çin hepinize teşekkür ediyorum.

Yönetimdeki arkadaşlarım ve ben sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışacağız.

Bu birlik sizin birliğiniz tüm sorunları burada çözeceğiz. Bu birlik, bu gölet, bu ova hepimizin. Sizden şunu rica ediyorum, lütfen ufacıkta olsa sorunlarınızı, sıkıntılarınızı köy meydanında ya da Çan’da Menderes Parkında değil birliğimizin bürosunda konuşalım ve tartışalım. Ben Unutmadan Bu birliğe faydası olmuş katkı sağlamış olan emeği geçen eski muhtarlar Recep Soykaya Taver Özdemir, Enver Keçili’ye teşekkür ediyorum.” dedi.

            Birlik üyelerini beyannameler ve sulama hizmetleri hakkında bilgilendiren ARSLAN “1 Nisandan itibaren sulama ile ilgili beyannameleri almaya başlayacağız. Sizlerden tek isteğim herkes beyannamesini Mayıs ayına kadar versin.” dedi. Harun ARSLAN daha sonra Üyelere göstermek üzere yaptırdığı örnek kolektörü göstererek tüm üyelerden kolektörlerini yaptırmalarını ve tarla sahiplerinin birbirleri ile yardımlaşmalarını istedi.            

Toplantı sonunda katılımcılara ve üyelere pilav ayran ve tatlı ikram edildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum