Reklam

Güldürün Yüzümüzü

Güldürün Yüzümüzü
16 Kasım 2012 - 23:11

YENİ ÇANSPOR

Çanspor geçen hafta sert geçen mücadelede Lâpseki deplasmanından farklı galibiyet ile dönerek herkesi sevindirirken maç sonu yaşanan olaylar canları sıktı. Ligde 9 puan ile Geliboluspor'un 1 puan gerisinde ikinci sırada yer alan takımımız, bu hafta evinde Biga takımlarından Adaspor'u ağırlıyor. Geçen sezon son maçta Adaspor beraberliği ile şampiyonluğu kaybeden takımımızda oyuncuların morali yerinde. Yaptığımız görüşmelerde geçen sezon berabere kalınarak şampiyonluğun son maçta gitmesinden dolayı üzgün olduklarını belirten oyuncular bu sezon onları yaşamamak için işi baştan sıkı tutup tüm maçlara aynı disiplin ve özveri ile çıktıklarını belirtiyorlar.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Çanspor Kurulu toplantısında Adaspor mücadelesi için önemli kararlar aldı. Saha içi ve dışında herhangi bir olumsuz davranışın yaşanmaması için alınan kararlar kamuoyuna duyuruldu. Alınan kararlar gereği maçın her 10 dakikadasın da bir “Sayın sporseverler, tek başınıza ve toplu olarak hareket ettiğinizde, meşale yaktığınızda, herhangi bir şekilde sahaya veya tribünlere yabancı madde attığınızda, müsabaka alanına, soyunma odalarına, odaların koridorlarına veya sporcu çıkış tünellerine girdiğinizde veya stadyum ekipmanlarına zarar verdiğinizde; ağır para ve hapis cezası talebiyle yargılanabileceğinizden, uzun süreli seyirden yasaklama kararı alabileceğinizin, uzun süreli Karakola başvurmak zorunda kalabileceğinizin ve ek olarak kulübünüzün de ağır cezalar alabileceğinin bilinmesini önemle rica ederiz .” ve “Sayın sporseverler, yanınızda bulunan kişilerin; hakaret ettiğini, meşale yaktığını, sahaya veya tribünlere yabancı maddeler attığını, stadyum ekipmanlarına zarar verdiğini veya biletlerinizde belirtilen yerde oturduğunu gördüğünüz takdirde en yakın güvenlik görevlilerine bildiriniz ve merdiven boşluklarına oturmayınız. İlginiz için teşekkür ederiz.” cümlelerini duyacağız. Ayrıca maç sonu ilk olarak rakip takım taraftar ve oyuncuları sahayı terk ederken, maç içerisinde küfür eden, meşale yakan ve taşkınlık çıkaranların görüntülü olarak kaydedilip maç sonu gerekli işlemlerin yapılacağı öğrenildi.

KIRMIZI ŞEYTANLAR

Adaspor mücadelesi öncesi Kırmızı Şeytanlar tribün şov için son hazırlıklarını yapıyor. Gerek tezahürat gerekse görsel şov için ellerinden geleni yapan ekip yine takımın idmanına giderek oyunculara maç öncesi moral vererek baklava ikramında bulundu.

Kırmızı Şeytanlar'da yeni tribün lideri olan Ramazan Karakaya ise tribünün başında ilk maçına çıkarken, yaptıracak olduğu görsel şov merakla bekleniyor.

Gerek takım gerekse taraftarlar geçen sezonu unutarak önlerine beyaz bir sayfa açtıklarını belirtirken tek düşüncelerinin bu sene işi şansa bırakmadan şampiyonluğu erkenden ilan etmek olduğunu belirtiyor.

ÇAN TERMİKSPOR

Şehrimizin bir diğer takımı Çan Termikspor ise aldığı 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile ligde 6. sırada yer alıyor.

Çan Termikspor bu hafta sonu Gelibolu deplasmanında sahaya çıkacak. Geliboluspor takımının cezası nedeniyle maç seyircisiz oynacak.

Başkan Uğur Akçal bu sezon takımımızda ki yeni isimlerle beraber ligi iyi yerlerde bitirmeyi hedeflediklerini belirterek grupta iddialı olduklarını belirtirken, ” amacımız bu hafta lideri kendi evinde yenerek sürpriz yapıp çıkış yakalamak ve ligde bizde varız demek istiyoruz. “ dedi.

Ayrıca Çan Termikspor'da Fatih Demirci'nin bağlarındaki sakatlık nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalacak olması takımda moralleri biraz bozdu.

Bizde Çan Medya Grubu olarak bu hafta ki zorlu 90 dakikalarda başarılar diliyor, Güldürün Yüzümüzü temennisinde bulunuyoruz.

CANLI YAYIN

Süper Amatör Ligde 5. hafta mücadelesinde evinde Adaspor'u ağırlayacak olan Çanspor'un mücadelesi her maç olduğu gibi bu maçta Kuzey Biga Madencilik ve Çan Belediyesi Sponsorluğunda ÇAN HABER TV ekranlarından canlı yayınlanacaktır. www.canhabertv.comadresinden canlı yayın ile Adaspor mücadelesini izleyebilirsiniz.

Süper Amatör Ligde Puan Durumu 

Sıra

Takım Adı

O

G

B

M

A

Y

Av

Puan

1

GELİBOLUSPOR

4

3

1

0

14

4

10

10

2

YENİ ÇANSPOR

3

3

0

0

12

0

12

9

3

ÖZEL İDARESPOR

3

3

0

0

8

1

7

9

4

KARABİGA BLD. GENÇLİK SPOR

4

3

0

1

5

2

3

9

5

ADASPOR

4

2

0

2

6

6

0

6

6

ÇAN TERMİKSPOR

4

1

1

2

5

5

0

4

7

ARSLANCASPOR

3

1

1

1

4

6

-2

4

8

HASTANEBAYIRISPOR

4

1

0

3

8

10

-2

3

9

KEPEZSPOR

4

1

0

3

3

11

-8

3

10

MAHMUDİYE BLD. SPOR

3

0

1

2

2

7

-5

1

11

LAPSEKİSPOR

4

0

0

4

0

15

-15

0


YORUMLAR

  • 0 Yorum