Reklam

GELİBOLU'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü’nün Gelibolu’da gerçekleştirdikleri uyuşturucu operasyonunda 2 kişi yakalanarak gözaltına altına alındı.

GELİBOLU'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
02 Haziran 2020 - 14:14

Edinilen bilgiye göre Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi yakalandı. Olay, geçtiğimiz akşam sularında Gelibolu’da meydana geldi. Bir istihbaratı değerlendiren Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ile şüpheli bir aracı durdurarak arama yaptı. Aramada 4 parça halinde 105,28 gram Metamfetamin maddesi, 4 parça halinde 51,85 gram Sentetik Kannabinoid maddesi, 6 adet Extasy maddesi, 1,45 gram Skunk maddesi ve 1 adet bilgisayar mousesi şeklinde uyuşturucu madde tartımında kullanılan Hassas Terazi ele geçirildi.

Ele geçirilenlere el konurken konuyla ilgili olarak ise şüpheli U.B. ve S.G. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum