Reklam

Camiler ve Din Görevlileri Haftasında, Başkan Kuzu’ya Ziyaret

Camiler ve Din Görevlileri Haftasında, Başkan Kuzu’ya Ziyaret
05 Ekim 2012 - 09:44

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Çan Müftüsü Ali Osman Bayrak başkanlığındaki bir heyet, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’yu makamında ziyaret etti.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hafta etkinliklerinin verimli ve güzel bir şekilde geçmesi temennisinde bulundu. Başkan Kuzu “ Ben sizlerin ve ilçemizde görev yapan diğer din görevlisi çalışanlarımızın Camiler ve Din Görevlileri Haftalarını kutluyorum. Camilerimiz dinimizde çok büyük bir değere ve öneme sahiptir. Ecdadımız camilerimizi sadece bir ibadet yeri olarak görmemiş aynı zamanda bu kutsal ve özel mekânları halkın birbiriyle kaynaştığı, sosyal-toplumsal ilişkilerin ve gelişimin güçlendirildiği yerler olarak görmüştür. Bu özel mekanlarda görev yapan, İslam dininin sahip olduğu yüce değerlerin daha iyi anlaşılması için yoğun gayret içerisinde bulunan din görevlilerimizin yüklendikleri sorumluluk, şüphesiz ki ağır ve ciddi bir sorumluluktur. Bizler de Belediye olarak, bugüne kadar camilerimizin ve din görevlilerimizin sorunlarına çözüm noktasında üstümüze düşeni yapmaya her zaman hazırız” şeklinde konuştu.

Çan Müftüsü Ali Osman Bayrak da Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’ya Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinliklerinde gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili olarak bilgiler aktardı. Bayrak, müftülük hizmetlerinin daha verimli hale gelmesinde Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’nun önemli katkılar içerisinde bulunduğunu da belirterek, tüm din görevlileri adına teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum