Reklam

CHP Milletvekili Sarıbaş Çan’da Vatandaşlarla Buluştu

CHP Milletvekili Sarıbaş Çan’da Vatandaşlarla Buluştu
26 Şubat 2013 - 23:27

Vatandaşlarla sohbet eden CHP Milletvekili Sarıbaş, “Ülkemizde yaşanan sorunlarla Çan’da yaşadığımız sorunların arasında fark yok. Ülkemizde huzur ve güven de kalmadı. Adeta ilan edilmemiş bir sıkıyönetim yaşanıyor. Gün geçmiyor ki, askerimiz, aydınımız, yazarımız, gazetecimiz, öğrencimiz, öğretmenimiz, memurumuz, işçimiz sabaha karşı evleri basılarak gözaltına alınmasın. Taşların bağlanıp köpeklerin salındığı bir ortamdayız” dedi.

AK Parti iktidarının kavgalı olmadığı bir kurumun kalmadığını kaydeden Sarıbaş, “İktidar üniversitelerle, hakim ve savcılarla, öğrencilerle, işçi ve memurlarla, askerlerle her gün çatışma halinde. Komşularımızla neredeyse çatışma eşiğine gelindi. Ülkenin ekonomisi çok kötü. İşçe, memur, esnaf, köylü, çiftçi perişan durumda” şeklinde konuştu.

Kurtuluşun CHP’de olduğunu ileri süren Sarıbaş, “Halkımızı CHP’ye sahip çıkmaya çağırıyorum. CHP’ye sahip çıkmak, aslında halkımızın kendisinin ve çocuklarının geleceğine sahip çıkması demektir. AK Parti’den kurtulmanın tek yolu da yerel seçimlerdir. Önümüzdeki yerel seçimlerde bu iktidara dersini vermeliyiz” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum