Reklam

Çanspor'da 17. Olağan Genel Kurul

Çanspor'da 17. Olağan Genel Kurul
26 Haziran 2012 - 22:52
Kurulda ki gündem ise 9 maddeden oluşuyordu.
1-Açılış ve Yoklama
2-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
3-Divan heyetinin Oluşturulması ve Divana Yetki Verilmesi
4-Yönetim Kurulu Raporunun okunması ve ibrası
5-Denetim Kurulu raporunun okunması ve ibrası
6-Yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu asil-yedek üye seçimleri
7-ASFK ve Diğer federasyonlar için kulüp temsilcilerinin seçilmesi ve yeni yönetim kuruluna yetki verilmesi
8-Dilek ve Temenniler
9-Kapanış
Gündem okunduktan sonra Yeni Çanspor Klübü Yönetim Kurulu Sosyal Hizmetler Sorumlusu Ender EGE Dönemin Faaliyet Roporunu okudu.

Yeni Çan Spor Kulübü olarak 27.05.2011 ile 25.06.2012 tarihleri arasında kulüp olarak sadece futbol branşında faaliyet gösterdik. 2011/2012 Çanakkale Amatör liglerinde Süper Amatör Lig Büyükler ve U13,U14,U15 ve U16 kategorilerinde faaliyet gösterdik. Daha önceki yıllarda faaliyet gösterilen farklı spor dallarında kulübümüzün mali imkânlar ve tesis yetersizliğinden dolayı yer almadık. Tüm bu faaliyetleri gerçekleştirirken ilçemizin yıllardır özlemini duyduğu birlik ve beraberlik sağlanması ve gençlerin spora olan ilgilerini en üst düzeye taşımak en büyük gayemiz olmuştur. Sporun bilinçli nesiller yetiştirmekte ki önemi kulübümüzün en önemli gayelerinden biri olduğu her platformda dile getirilmiştir.

2011-2012 Çanakkale Süper Amatör Küme futbol sezonunda Büyükler kategorisinde sezonu ikinci olarak bitirme başarısını gösterdik. Tüm Çanakkale kamuoyunun en çok yakından takip ettiği bu sezonda Yeni Çan Spor Kulübü olarak taraflı tarafsız herkesin büyük takdirini toplamış ve Lige oyuncuları ve taraftarları ile farklı bir hava getirmiştir. Yıllardır çok az taraftarlarla oynayan kulüpler bile kulübümüz sayesinde taraftar gücünün ve atmosfer ile oynanan maçları bir şenlik havasında izlemenin keyfine varmışlardır.
2011-2012 sezonunda U14 ve U15 takımlarımız da başarılı bir sezon geçirmiş ve finalleri her iki takımımız 3.lük derecesiyle bitirmişlerdir. Diğer kategorilerde herhangi bir başarı yakalanamamış ancak ileriki yıllar için oyuncu grubumuzun tecrübe kazanılması sağlanmıştır. Başarısızlığın en önemli nedenleri ilçemiz içerisinde çalışma yapacak yeterli tesislerin olmaması ve eğitimleri nedeniyle ailelerin endişelenerek çocuklarının antrenmanlara fazla zaman ayırmalarına izin vermemeleri olarak sıralanabilir.
Bunlarla birlikte tesislerimizle alakalı olarak bu yıl içerisinde stadımızın aydınlatma çalışmaları tamamlanmış, karşı tribünlerin daha önce sadece beton olan zeminlerinin koltukları takılmış, tribün önleri parke taş ile döşemiştir. Stad kapısı yenilenmiş ve yedek kulübelerinin neticesinde soyunma odalarının yenilenmesi için gerekli kaynağın ayrılması sağlanmıştır. İnşaatı çok kısa sürede başlayacak ve yeni sezona yetiştirilmeye çalışılacaktır.
Tüm bu faaliyetler süresinde başta hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan sporcularımız olmak üzere teknik kadromuza, kulübümüze maddi manevi destek veren herkese Yeni Çan Spor Kulübü olarak teşekkür ederiz.
Siz değerli Yeni Çan Spor Kulübü üyelerimiz; yukarıda açıklamış olduğumuz 27.05.2011-25.06.2012 tarihleri arasında iki Yeni Çan Spor Kulübü adına yapmış olduğumuz faaliyetleri bilgilerinize sunarız..
Ender EGE' nin konuşmasının sonrasında Yönetim kurulu oluşturuldu. Seçimde tek bir liste vardı. 
YÖNETİM KURULU

ASİL                            YEDEK
1-KEMAL YÜKSEL        1-MEHMET ÖZAVCI
2-ALİ KÜÇÜK              2-EMİN GÖRGÜN
3-AHMET KALAN         3-MURAT OKAN
4-OKAY TOY               4-AYHAN GÜNDÜZ
5-ÖMER ŞAHİN           5-MÜCAHİT ESİN
6-ENDER EGE             6-TURAN ÇÖLLÜ
7-İLKER TOKER           7-EMRAH ÖZER
8-AHMET ÖZKAN         8-ONUR GÖKÇE
9-ŞENER PAMUK         9-BÜLENT ÖZ
10-İRFAN AMUCA       10-KADİR ERİÇ
11-ONUR ERTEN        11-EMİN TEKİN
12-ABDULLAH DENİZ 12-EYÜP GÜLAÇTI 
13-ÖNDER BAŞER      13-MELİHA TOPRAK

DENETLEME KURULU ASİL DENETLEME KURULU YEDEK 
1-TURHAN DEMİR         1-MUSTAFA DÖNMEZ
2-METİN YILMAZ          2-SELAHATTİN GÖGEREN
3-HÜSEYİN YILDIRIM   3-ŞEVKİ UÇAR

Yönetim bu şekilde oluşturulduktan sonra, yöneticiler bundan sonraki kongrelerde daha fazla kişinin yönetime katılmasını isterken, Halkımızın yönetime girmeleri konusunda yoğun çalışma harcayacaklarını dile getirdiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum