Reklam

Çanspor Liderliğe Oturdu

Çanspor Liderliğe Oturdu
20 Şubat 2013 - 17:25

Çanspor ile Arslancaspor arasında Çarşamba günü saat14.00’da Şehit Selahattin Us Stadında oynanan erteleme maçında 26 puanla ikinci sırada bulunan Çanspor, 24 puanla üçüncü sırada bulunan takipçisi Arslancaspor’u 4-3 yendi. Arslancaspor galibiyeti ile puanını 29’a yükselten Çanspor, ligde 28 puanı bulunan Geliboluspor’dan liderliği alarak bir maç eksiğine rağmen zirveye yerleşti.

Saat14.00’da Şehit Selahattin Us Stadında başlayan karşılaşmaya Çanspor; Ergin Hüseyin Kaya Oktay Onur Mehmet Frank Zafer Selman Cristian Hüseyin Aydoğdu Volkan onbiriyle başlarken misafir takım Arslancaspor ise ; Yunus, Ahmet,Serkan, Engin, Ergün ,İbrahim, Kerim, Özer, Ruhi, Özgür, Furkan onbiriyle sahaya çıktı.

Maç saha zeminin suyla kaplı olmasından dolayı her iki takım da maça kontrollü başladı. İlk gol Arslancaspor’un kullandığı serbest vuruşta kaptan Ruhi’nin ayağından geldi ve Arslancaspor 1-0 öne geçti. Çanspor 20. dakikada Volkan Özkan’ın attığı gol ile karşılık verdi ve skora dengeyi getirdi. Dakika 41’de ceza sahası içinde Mehmet Tenüz’ün Furkan’a yaptığı müdahale sonucunda penaltı noktasını gösterdi. Arslancaspor’un ilk golünü de atan Ruhi ÇAnspor kalecisi Ergin’i avlayarak hem kendisinin hem takımının ikinci golünü attı. İlk yarı Arslancaspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının hemen başında 50. dakikada sol kanattan yapılan ortaya Çanspor’un golcüsü Zafer’in mükemmel kafa vuruşu ile Çanspor beraberliği sağladı. Çanspor’un beraberlik golünün hemen ardından 51. dakikada Özgür’ün kullandığı serbest vuruş sonucunda Arslancaspor’u 3-2 öne geçirdi. Maçta dakikalar 61 i gösterdiğinde ceza sahası içerisinde Hüseyin Aydoğdu’ya yapılan faul sonucunda maçın hakemi bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Çanspor’un ikinci golünü atan Zafer penaltı atışını gole çevirdi ve Çanspor skoru 3-3’3’e getirdi. Dakikalar 70’i gösterdiğinde Emre’nin Düzgün vuruşunda Zafer’e çarpan top gol olmasına rağmen yan hakemin bayrağı ofsayt için kalktı. Çansporâ hayat veren ve liderlik koltuğuna oturmasını sağlayan gol ise 84. dakikada geldi. Volkan Özkan’ın sol kanattan yaptığı ortaya Defans oyuncusu Onur düzgün bir kafa vuruşu gerçekleştirdi ve takımının galip gelmesini sağlayan ve skoru belirleyen golü attı.  Çanspor’un başarılı sol bek oyuncusu Oktay ise dakika 87’de gördüğü kırmızı kart ile oyundan atıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum