Reklam

Çan Belediyesi Minik Güreşçileri De İl Birincisi

Çan Belediyesi Minik Güreşçileri De İl Birincisi
25 Nisan 2013 - 18:03

20 Nisan'da Çanakkale'de yapılan 14-15 yaş büyük minikler il birinciliği yarışmasında Çan Belediyesi güreşçileri bir başarıya daha imza attılar. Turnuvaya katılan güreşçiler arasında geçen zorlu mücadeleler sonucunda 63 kg,76 kg, 85 kgve 100 kg'da kazanan Çan Belediyesi güreşçileri il birincisi olarak, il müsabakalarının ardından bir üst grup olarak yapılacak olan Türkiye müsabakalarında, Çanakkale'yi temsil etmeye hak kazandılar.

21 Nisan'da küçük miniklerin yarıştığı turnuvada ise yine Çan Belediyesi güreşçileri şampiyonluk madalyasını, bu tez takım olarak aldılar.38 kg, 42 kgve 75 kgda yarışan güreşçiler Sakarya'da yapılacak olan Küçük Minikler Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandılar.

Madalyalarını  AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş ve Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Muammer Uslu'nun elinden alan güreşçiler, turnuvada Çan Belediyesi Güreş Kulubü'nü  başarıyla temsil etmekten dolayı duydukları mutluluğu ifade ederek, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu'ya destekleri için teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Kuzu'dan Güreşçilere Tebrik

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu Çan Belediyesi Güreş Kulümüzün bir biri ardına gelen başarıları ile gurur duyuyoruz. Küçük büyük neredeyse her kategoride güreşçilerimiz başarı göstermekteler. Bu da bizleri oldukça sevindiriyor diyerek; güreşçileri başarılarından dolayı tebrik etti ve Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi.



YORUMLAR

  • 0 Yorum