Reklam

BİGA İTFAİYESİ VE ZABITASI'NDAN 'EVDE KAL' MESAJI

Biga Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü personeli, Koronavirüs tedbirleri kapsamında ‘Evde Kal’ mesajı verdi.

BİGA İTFAİYESİ VE ZABITASI'NDAN 'EVDE KAL' MESAJI
27 Mart 2020 - 12:26

Biga Belediyesi, Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında ilçe genelindeki tüm parklar, cadde ve sokaklar, camiler, okullar, adliye, hastane, huzurevi, mezbaha, kapalı pazar yeri, şehir içi minibüsleri, taksi ve durakları, minibüs durakları, çöp konteynerleri ve birçok sosyal alanda düzenli olarak dezenfekte çalışması yaparken, Biga İtfaiyesi ve Zabıtası’ndan da anlamlı mesaj geldi.

İtfaiye Müdürlüğü Hizmet Binası’nda bir araya gelen itfaiye ekipleri ile Biga Belediyesi önünde buluşan Zabıta ekipleri "Biz senin için buradayız. Sen de bizim için evde kal" yazılı kağıtlarla Biga halkına evde kalmaları mesajını verdi.

Koronavirüs salgının yayılmaması için evde kalmanın çok önemli olduğu bir süreçte farkındalığı artırmak istediklerini belirten Biga Belediyesi İtfaiye Müdürü Recep Tatlıdilli, “Tüm dünyada ve ülkemizde görülen Koronavirüs’e karşı yine ülkemiz genelinde tüm görevliler işinin başındadır. Bizler de evde kal çağrısına destek olmak için böyle bir farkındalık çalışmasını yaptık. Salgına rağmen tüm gücümüzle 7 gün 24 saat görevimizin başındayız. Biga İtfaiyesi olarak sokak ve cadde yıkamalarımızı yapıyoruz, hemen ardından Belediyemizin diğer ekipleri dezenfekte çalışmasını gerçekleştiriyor. Halkımızın evde kalmasıyla, devletimizin tüm birimlerinin çalışmasıyla, birlik ve beraberlik içinde bu salgın hastalığı atlatacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum