Reklam

BİGA BELEDİYESİ'NİN MOBİL SU YÜKLEME EKİPLERİ DEVREDE

Biga Belediyesi, Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri çerçevesinde, kartlı sayaç kullanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların evlerinde su yüklemesi yapıyor.

BİGA BELEDİYESİ'NİN MOBİL SU YÜKLEME EKİPLERİ DEVREDE
06 Nisan 2020 - 17:43

Biga Belediyesi, Koronavirüs salgın hastalığına karşı evlerinden çıkmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara yönelik mobil su yükleme hizmeti vermeye başladı. Belediye ekipleri çalışma kapsamında vatandaşların evlerine giderek kartlarına su yüklemesi yapıyor.

Evlerindeki vatandaşlar, Biga Belediyesi’nin Alo 153,  0286 315 00 00 numaralı telefon numarasından ve 0530 133 18 60 WhatsApp hattından su yükleme hizmetini talep edebiliyor. Belediye ekipleri, hafta içi ve hafta sonu dahil olmak üzere saat 22:00’ye kadar hizmet veriyor.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Koronavirüs salgın hastalığına ilçemizdeki 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm halkımızın sağlığı için çalışmalarımızı ilk günden bu yana aralıksız ve etkin bir şekilde sürdürüyoruz. Hijyen tedbirleri çerçevesinde ilk olarak konut aboneliklerindeki su faturası borcu olan vatandaşlarımız için iki ay boyunca su kesintisine gitmeme kararı aldık. Şimdi de oluşturduğumuz mobil su ekimizle kartlı sayaç kullanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan konut abonelerimizin su yükleme işlemlerini adreslerinde yapıyoruz. Biga Belediyesi olarak canla başla 7/24 çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımız için sahadayız, halkımızdan da devletimizin açıkladığı gerekli tedbirlere uyarak evde kalmalarını istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç