Reklam

BAYRAMİÇ BELEDİYESİ HİZMETE ARA VERMEDİ

Bayramiç Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında bayram boyunca uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması adına büyük çaba sarf etti.

BAYRAMİÇ BELEDİYESİ HİZMETE ARA VERMEDİ
27 Mayıs 2020 - 15:20

Koronavirüsle mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeyle Ramazan Bayramı süresince uygulanacak sokağa çıkma yasağında Bayramiç Belediyesi ekipleri işlerini aralıksız sürdürdü. Vatandaşların en ufak bir sıkıntı yaşamaması için sokağa çıkma yasağı süresince; Halk Masası, Fen İşleri Birimi, Temizlik İşleri Birimi, Park ve Bahçeler Birimi, Zabıta Amirliği ve İtfaiye Amirliği çalışmalarına devam etti. Temizlik İşleri ekipleri, yasak süresince çöp toplama görevini yerine getirdi. Bu süre zarfında dezenfekte çalışmaları da artırıldı. İtfaiye birimi dört gün boyunca ilçenin tüm cadde ve sokaklarını yıkadı.

Zabıta birimi Bayramiç’in dört bir yanında ilaçlama yaptı, larva ve uçkunla mücadele etti. Yasak öncesi  65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamayı sürdüren zabıta birimi, acil istekler için petrol istasyonlarından halkın ihtiyaçlarını karşıladı. Ekipler ayrıca hastaneye ve eczaneye gitmesi gereken vatandaşlara ulaşım hizmeti vererek eşlik etti. Bayramiç Belediyesi, sokak hayvanlarını ihmal etmedi. Sokak hayvanları için oluşturulan mama bırakma noktalarına düzenli olarak takviye yaptı. 7-24 Halk Masasında hizmet veren ekip vatandaşların şikayetlerini dinledi, taleplerini yerine getirdi.  Su kartlarına yükleme yapıldı. Fen işleri birimi, su patlağı sorunlarına anında müdahale etti. Ayrıca cenaze işleriyle ilgilide rutin çalışma sürdü. Belediye ekipleri sokağa çıkma yasağının uygulandığı dört gün boyunca sahada büyük çaba sarf etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum