Reklam

BAŞKAN ÖZ'ÜN "DAYANIŞMAYA EL VER" ÇAĞRISINA DESTEKLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!

Çan’da hayata geçirdiği birçok sosyal belediyecilik projeleriyle vatandaşlardan olumlu tepkiler alan ve birlik beraberliğin önemini her zaman vurgulayarak hemşehrilerinin yanında olan Çan Belediye Başkanı Bülent Öz’ün, ihtiyaç sahibi ailelere yardım edebilmek için başlattığı “DAYANIŞMAYA EL VER” kampanyasına destekler çığ gibi büyüyor.

09 Nisan 2020 - 16:36

Kampanyanın devam ettiğini ve daha fazla desteğe ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Çan Belediye Başkanı Bülent Öz; “Koronavirüs sürecinde ekonomik sıkıntı çeken vatandaşlarımız için, zor günlerden birlik ve beraberlik ile çıkmasını bilen ve bu süreçte dayanışma ruhunu gösteren siz değerli Çanlı hemşehrilerimizin desteği çığ gibi sürmeye devam ediyor.

Vatandaşlarımızın desteği ile ikinci gününü yaşadığımız ve ÇAN HALKININ HEDİYESİ olan "Dayanışma Paketi" ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere yola çıktı.

İmkanı olan vatandaşlarımıza, ihtiyaç sahiplerine daha fazla ulaşmak adına “DAYANIŞMAYA EL VER” çağrısına cevap verdikleri için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Kampanya sürecinde hazırlanan paketlerin üzerine ÇAN HALKININ HEDİYESİDİR yazdırarak paylaşma duygusunu ön plana çıkaran Çan Belediye Başkanı Bülent ÖZ, kampanyaya verilen desteğe karşı hissettiği mutluluğu video çekerek paylaştı ve “DAYANIŞMAYA ELVER ÇAĞRIMIZA DESTEK VEREN HEMŞEHRİLERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum