Reklam

Anadolu İmam Hatip’e Halı Saha

Anadolu İmam Hatip’e Halı Saha
09 Ocak 2013 - 12:36

Çan Belediyesi’nden eğitim ve öğretime bir destek daha.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman KUZU eğitim kurumlarına her alanda destek olmanın önemine dikkat çekerek, Belediye olarak Çan Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne halı saha ve bahçe düzenlemesi yapacaklarını açıkladı. Okul yönetiminden ve öğrencilerden gelen yoğun talep doğrultusunda Çan Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne halı saha ve okul bahçesine de çeşitli düzenlemeler yapma kararı aldıklarını dile getiren Başkan KUZU “ Belediyemizin imkanları elverdiği ölçüde ilçemizdeki okullarımıza destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan KUZU “ Bizim, şehrimizdeki okullarımıza halı saha sözümüz vardı, bunların 2’sini geçen sene yaptık, şimdi öğrencilerimizin rahatça spor aktivitelerini yapabilecekleri alanları mevcut. Bu sene de yine eğitim ve öğretime destek anlayışımız doğrultusunda Çan Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne yardım yapacağız. Bu okulun bahçesi çok kötü durumda ve öğrencilerin spor yapacakları bir alanları da yok. Burada kapsamlı bir çalışma başlattık. Arkadaşlarımız 2 aylık bir çalışma programı hazırladılar. İnşallah bahar dönemine her şey öğrencilerimiz için hazır hale gelecektir. Burası pırıl pırıl bir okul olacaktır. Okullarımıza yardım ve desteğimiz sadece burada kalmayacak, ileriki aylarda diğer okullarla devam edecektir” şeklinde konuştu.

Belediye; Çan Anadolu İHL’ye halı saha, kamelya, mini anfi ve yeşil alan düzenlemeleri yapıyor

Çan Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmenlere ve öğrencilere Belediye olarak okullarına yapacakları yardımlar hakkında bilgiler veren Çan Belediye Başkanı KUZU, proje modülünü göstererek, son derece şık, modern ve buraya yakışır bir proje tasarladıkları söyledi. 2 ay sonunda tamamlanması ve de 2012–2013 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine yetiştirilmesi planlanan proje kapsamında; halı saha, kamelyalar, mini anfi, yeşil alan düzenlemeleri yer alıyor.

Eğitime gönül verdiği ve de okullarına yapılacak olan yardımlardan ötürü duydukları memnuniyeti ifade eden Çan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Şaban DUR “ Tüm öğrencilerimiz adına Belediye Başkanımız Abdurrahman KUZU’ya çok teşekkür ediyorum. Okullumuza değer kazandırdılar ve güzelleştirdiler, bunun bizim için değeri ve anlamı çok büyük” dedi.

Öğrencilerle de sohbet eden Başkan KUZU, öğrencilerin yoğun sevgi ve ilgi gösterileri ile uğurlandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum