Ne Mutlu Turkum Diyene!
Çan Kazdağları Maden Kaplıcalar Termik Seramik

7 Eylül 2010

21 Mart 2010 | EKONOMİ

Ekonomik Kriz Çan'da İki Can Aldı

Yaşanan ekonomik kriz toplumu derin etkilerken Çan’ın sevilen iki şahsını canından etti.

Yaşanan ekonomik kriz toplumu derin etkilerken Çan’ın sevilen iki şahsını canından etti.
Çanakkale Caddesi üzerinde uzun yıllardır müşterilerine hizmet veren, yardımseverliğiyle tanınan Libero Kahvaltı salonu ve Lokantasını isleten Metin Yavuz Çan-Çanakkale yolu üzerindeki Ortaca Köyü yakınlarında geçirdiği trafik kazasının ardından ölü bulundu. Çanakkale jandarma güçlerinin yaptığı tahkikat ve merhumun adli tıpça yapılan otopsisinin ardından naşı ailesine teslim edildi. Metin Yavuz’un cenazesi, Pazar günü Çan Şehir Mezarlığı’na defnedildi. Merhumun ekonomik sıkıntı içinde bulunduğu ve ruhi bunalım içinde olduğu belirtildi.
Yine Yenice Hamdibey Beldesi doğumlu, uzun yıllar Çanakkale Seramik Fabrikaları bünyasinde çalıştıktan sonra emekli olan ve yine aynı şirkette taşeron olarak çalışan evli ve iki çocuk sahibi Mehmet Baba geçirdiği bunalım sonucu evinde ölü bulundu. Çevresinde sevilen ve neşeli biri olarak tanınan Mehmet Baba’nın bir süredir ekonomik sorunlarla uğraştığı bilgisine ulaşıldı. Mehmet Baba’nın cenazesi Salı günü evinden alınarak doğum yeri olan Yenice’nin Hamdibey Beldesi’nde sevenleri tarafından toprağa verildi.
Yaşanan ekonomik krizin insanları yalnızlığa ve çaresizliğe sürüklediğini belirten görüşüne başvurduğumuz bir uzman bu konuda ailelere ve bunalıma giren kişilerin yakınlarına insani sorumluluklar düştüğünü belirterek “Sorun ne kadar büyük olursa olsun konuşulmalı ve paylaşılmalı” diyerek uzmanlardan yardım istenmesi gerektiğini söyledi.
Gazete Çan olarak ebediyete intikal eden Metin Yavuz ve Mehmet Baba’ya Allah’tan rahmet aile ve yakınlarına sabırlar dileriz.











Lütfen tüm alanları doldurun. Girdiğiniz bilgiler kesinlikle yayınlanmayacak, başka bir amaçla kullanılmayacaktır.







Lütfen tüm alanları doldurun. E-mail adresiniz kesinlikle yayınlanmayacak, başka bir amaçla kullanılmayacaktır.

kadir ÜSTÜNEL | 26 Mart 2010 23:42

Bu yakışmadı mehmet abim Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun dualarımız seninle yüregimizi yaktın abiii

s | 22 Mart 2010 10:55

Değerli kardeşlerim Metin YAVUZ ve Mehmet BABA ya ALLAHTAN Rahmet,kderli ailesine ve dostlarına başsağlğl diler.üzüntülerini paylaşırım.Sevdidim arkadaşlarımdı toprağları bol .yerleri cennet olsun.


EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberlerimiz

Biga Prefabrik