Reklam

"19 MAYIS 1919'DA YAKILAN DİRENİŞ MEŞALESİ GELECEĞE IŞIK TUTMAYA DEVAM EDİYOR"

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yazılı açıklama geldi.

"19 MAYIS 1919'DA YAKILAN DİRENİŞ MEŞALESİ GELECEĞE IŞIK TUTMAYA DEVAM EDİYOR"
19 Mayıs 2020 - 14:12

"Esareti ve işgali kabul etmeyen, hürriyetinden taviz vermeyen milletimiz; 101 yıl önce, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde, destanlara namzet milli mücadelesini başlattı.

Cumhuriyet’in kuruluşuna doğru giden yolda Samsun’da başlatılan bu şanlı mücadele, milletimizin tarih sahnesinde ilelebet var olmasını sağladı.

19 Mayıs 1919’da bağımsızlık aşkıyla yakılan direniş meşalesi, bu toprakları aydınlatmaya, güçlü bir geleceğe ışık tutmaya devam ediyor.

Bugün aynı inançla ve aynı ruhla, eğitimden sağlığa, ulaşımdan, teknolojiye, üretimden sanayiye kısacası her alanda güçlü yarınlara yürüyoruz. Bu tarihi yolculukta en büyük gücümüz, hiç kuşkusuz gençlerimizdir.

Bu düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizlere bu toprakları vatan kılan tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor; Çanakkaleli hemşehrilerimizin, kıymetli gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı tebrik ediyoruz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum